Populært pangstartseminar på BI med Professor Jan Ketil Arnulf

15.01.2016

Forbedret ledelse, mer selvinnsikt!
Human Content sparket i gang det nye året. Over 100 deltagere fikk glede av pangstartseminar med Jan Ketil Arnulf torsdag 21. Januar 2016!

Professor Jan Ketil Arnulf holdt et innlegg om tema selvinnsikt og ledelse. Hva er selvinnsikt, og hvorfor har ledere varierende mengder av det? Hva skjer med en organisasjon når ledere får økt selvinnsikt og forståelse? Er ledelse alltid det samme? Hvordan jobber vi med ulike behov for ledelse? Som spesialist i klinisk psykologi og arbeids- og organisasjonspsykologi har Jan Ketil en unik evne til å belyse problemstillinger som disse med sin lekne og kreative forlesningstil.

Thomas Løvenskiold, daglig leder i Human Content, avsluttet med å presentere relevante caser fra vårt arbeid med ledere. Hva går ofte galt, og hvordan kan man jobbe for å unngå dette?